-->

Syoss Sötétbarna Hajfesték

Syoss Sötétbarna Hajfesték - Több héten át tartó intenzitás & kevesebb hajtöredezés*. A termék cikkszáma sikeresen a vágólapra másolva. 1 db (1 499 ft / 1 db) (0) pipa ikon körben. Tresemmé hajszínező hajpakolás sötétbarna hajra, 200 ml. A syoss, professzionális eredményeket biztosító termékeket készít, amelyeket könnyedén használhat otthona kényelmében.

Követik a legújabb trendeket, és minden termék fodrászok felügyelete alatt készül, így biztosítani tudják a szalon minőségű eredményeket sötétbarna hajfesték. Az eredmény egy fényes sötétbarna lett, egy nagyon enyhe vöröses beütéssel.

Ammóniamentes hajfestékünk gazdagon ápolja a hajat, gyönyörű, hosszan tartó színeredményt és erős, egészséges kinézetű hajat biztosít. 1 db (1 499 ft / 1 db) (0) pipa ikon körben. A színeredmény a haj természetes színétől függ. Ez az árnyalat sötétbarnától a barnásfekete hajszínig ajánlott. 200 ml (12 995 ft / 1 l) (0) figyelmeztetés.

Syoss Sötétbarna Hajfesték

Syoss oleo intense tartó hajfesték olajjal gazdagított formulával a mélyreható ápolásért. Ultra Szoke Hajfestek Syoss Oleo Intense Tartos Hajfestek Hamvas Szoke 10 50 1
Ultra Szoke Hajfestek Syoss Oleo Intense Tartos Hajfestek Hamvas Szoke 10 50 1 from hozta-comprato.com
Syoss Sötétbarna Hajfesték. A syoss, professzionális eredményeket biztosító termékeket készít, amelyeket könnyedén használhat otthona kényelmében. A hozzá adott balzsamot min. Syoss tartós hajfesték károsodás elleni védelemmel az élénk és ragyogó színeredményért hosszan tartó intenzitással. Syoss oleo intense hajfesték (285 vélemény) ár: Ez az árnyalat sötétbarnától a barnásfekete hajszínig ajánlott.

Syoss oleo intense hajfesték (285 vélemény) ár:

Ammóniamentes hajfestékünk gazdagon ápolja a hajat, gyönyörű, hosszan tartó színeredményt és erős, egészséges kinézetű hajat biztosít. Ammóniamentes hajfestékünk gazdagon ápolja a hajat, gyönyörű, hosszan tartó színeredményt és erős, egészséges kinézetű hajat biztosít. A termék cikkszáma sikeresen a vágólapra másolva. A hozzá adott balzsamot min. Követik a legújabb trendeket, és minden termék fodrászok felügyelete alatt készül, így biztosítani tudják a szalon minőségű eredményeket.

Syoss oleo intense tartó hajfesték olajjal gazdagított formulával a mélyreható ápolásért. Ez az árnyalat sötétbarnától a barnásfekete hajszínig ajánlott. Követik a legújabb trendeket, és minden termék fodrászok felügyelete alatt készül, így biztosítani tudják a szalon minőségű eredményeket. Syoss tartós hajfesték károsodás elleni védelemmel az élénk és ragyogó színeredményért hosszan tartó intenzitással. Tresemmé hajszínező hajpakolás sötétbarna hajra, 200 ml.

Syoss Sötétbarna Hajfesték

Syoss oleo intense hajfesték (285 vélemény) ár: Bab Connect Kanyarog Syoss Hajfestek Doboz Tartalma Hotelshale Com
Bab Connect Kanyarog Syoss Hajfestek Doboz Tartalma Hotelshale Com from secure.ce-tescoassets.com
Syoss Sötétbarna Hajfesték. Syoss oleo intense hajfesték (285 vélemény) ár: 1 db (1 499 ft / 1 db) (0) pipa ikon körben. Az eredmény egy fényes sötétbarna lett, egy nagyon enyhe vöröses beütéssel. Ammóniamentes hajfestékünk gazdagon ápolja a hajat, gyönyörű, hosszan tartó színeredményt és erős, egészséges kinézetű hajat biztosít. 200 ml (12 995 ft / 1 l) (0) figyelmeztetés.

Tresemmé hajszínező hajpakolás sötétbarna hajra, 200 ml.

Ez az árnyalat középbarnától a feketés barna hajszínig megfelelő. Syoss oleo intense tartó hajfesték olajjal gazdagított formulával a mélyreható ápolásért. Syoss tartós hajfesték károsodás elleni védelemmel az élénk és ragyogó színeredményért hosszan tartó intenzitással. 200 ml (12 995 ft / 1 l) (0) figyelmeztetés. Syoss oleo intense hajfesték (285 vélemény) ár:

Ammóniamentes hajfestékünk gazdagon ápolja a hajat, gyönyörű, hosszan tartó színeredményt és erős, egészséges kinézetű hajat biztosít. Syoss oleo intense hajfesték (285 vélemény) ár: A termék cikkszáma sikeresen a vágólapra másolva. A színeredmény a haj természetes színétől függ. Az eredmény egy fényes sötétbarna lett, egy nagyon enyhe vöröses beütéssel.

Syoss Sötétbarna Hajfesték

A hozzá adott balzsamot min. Artalmatlanitani Vizsgalat Rovid Syoss Color Hajfestek Geslab Net
Artalmatlanitani Vizsgalat Rovid Syoss Color Hajfestek Geslab Net from s13emagst.akamaized.net
Syoss Sötétbarna Hajfesték. A színeredmény a haj természetes színétől függ. Ez az árnyalat középbarnától a feketés barna hajszínig megfelelő. Több héten át tartó intenzitás & kevesebb hajtöredezés*. Syoss oleo intense hajfesték (285 vélemény) ár: Ez az árnyalat sötétbarnától a barnásfekete hajszínig ajánlott.

Az eredmény egy fényes sötétbarna lett, egy nagyon enyhe vöröses beütéssel.

Syoss oleo intense tartó hajfesték olajjal gazdagított formulával a mélyreható ápolásért. A színeredmény a haj természetes színétől függ. A hozzá adott balzsamot min. Intenzív és hosszan tartó színeredményt biztosít. 200 ml (12 995 ft / 1 l) (0) figyelmeztetés.