Ukosnica ili rajf?

Ukrasi za svečane frizure

svečane-frizure-dodaci

Nije običaj da svakodnevnu frizuru ukrasimo dekorativnim dodacima. Za odlazak na posao, u kupovinu ili u kino ne kovrčamo kosu na poseban način i ne trudimo se da ju uredimo na najbolji način. Obično na kosu stavimo neku ukosnicu ili rajf  kako bi estetski izgledala bogatije i urednije. Međutim, posebne prilike zahtijevaju ponekad složenije i raskošnije dekoracije.

Vjenčanja i maturalne zabave uvijek pružaju jedinstvenu i nesvakidašnju priliku posvećivanja kosi više nego obično, isticanja dužine, podizanja kose u glamurozniju strukturu i umetanja ukrasnog cvijeća i cirkona. Ukrasi za kosu su savršen završni dodir frizuri i ukupnom izgledu sa svrhom isticanja elegancije i urbanosti na prvom mjestu. Svečane frizure ne moraju biti dosadne i spadati u kategoriju „sve već viđeno“ jer dekorativni štih frizuri uvijek pruža nešto novo.

Izbor ukrasa za kosu je širok, raznolik i zanimljiv. Samo trebate izabrati onaj koji vam se sviđa, koji odgovara vašem stilu i namjestiti ga u kosu prije odlaska na svečaniji događaj.

(4 ocjena, trenutni prosjek: 4.25)
Loading...Loading...
Zanimljivosti s interneta
Komentari

Facebook

Facebook statusi moda kolači Smiješne slike Štikle Herbalife torte