Frizure 2011.: najbolje forme repa za dugu kosu

naslovna

Frizure 2011. donose nam mnogo novih ideja za uređivanje duge kose. Duga kosa u, kako ga se popularno naziva, ‘konjskom’ repu je  seksi, zabavna i vrlo jednostavna za napraviti. Postoji nekoliko načina na koje možete urediti kosu u dugom repu, ovisno o tome što želite s njim napraviti i kako ga želite nositi. Konjski rep spada u frizure 2011. pogodne za sve prilike, primjerice za odlaske u teretanu, za izlaske, pa čak i za posebne događaje. Slijedi nekoliko savjeta o načinima na koje možete nositi konjski rep:

Rep ‘na stranu

Ovo je odličan izgled naročito za vrlo dugu kosu. Operite kosu, dobro ju osušite i nakovrčajte ju uvijačem za kosu u opuštenije kovrče. Skupite kosu u rep u podnožju vrata, ali nekoliko centimetara u stranu. Rep privežite ukrasnom vrpcom i zavežite ju u obliku mašne.

Savjet: Ako ne želite da se vidi vrpca ili gumica kojojm ste zavezali rep, odvojite u podnožju kose jedan širi pramen, omotajte ga oko gumice i pričvrstite ga ukosnicama.

Ravan rep

Idealna je forma repa za ravnu dugu ili poludugu kosu. Kod pranja kose kosristite veću količinu regeneratora ili kombinaciju šampona i regeneratora za ravniju kosu. Sušite kosu zaglađujući ju četkom kako bi i nakon sušenja ostala ravna. U slučaju potrebe izravnajte ju i peglom za kosu. Četkom skupite kosu u rep na stražnjoj sredini glave i zavežiteju gumicom za kosu. S malo laka za kosu ukrotite sve vlasi koje strše ili nisu na svom mjestu.

Savjet: Uz ovakvu formu konjskog repa savršeno pristaju guste šiške, a što je rep višlje zavezan izgleda glamuroznije i privlačnije.

Duffy rep

Za početak skupite kosu od početka ušiju, podignite taj dio i pričvrstite ga češljem za kosu, ali tako da izgleda volumizirano i opuštenije. Da bude postojaniji, učvrstite ga lakom za kosu. Ostatak kose skupite u rep u visini koja vam se čini najbolja za vaš oblik lica. Poželjno je da kosa koja pada u repu bude što ravnija.

Savjet: Izbjegavajte ovu formu konjskog repa ako imate okruglo lice. Natapirani dio na vrhu će ga vizualno učiniti još oblijim.

(6 ocjena, trenutni prosjek: 5.00)
Loading...Loading...
Zanimljivosti s interneta
Komentari

Facebook

Facebook statusi moda kolači Smiješne slike Štikle Herbalife torte