Matrix proizvodi za kosu

matrix-proizvodi za kosu

Osigurajte svojoj kosi program za njegu po mjeri, prilagođen prirodi vaše kose i iskoristite savjete stručnjaka, a stručnjaci su odabrali Matrix proizvode za kosu. Osnovan 80-tih u Americi, od strane poznatog frizera Arnija Milera, Matrix je za samo 10 godina postao vodeči među profesionalnim proizvodima za kosu. Tajna je u formuli: proizvodi izuzetne kvalitete, široko rasprostranjeni, a opet po prihvatljivim cjenama.
Danas, 9 godina nakon ulaska u veliku L’Oreal-ovu porodicu, Matrix je najbrže rastući brend profesionalnih proizvoda za kosu u svijetu. Rasprostranjen u preko 50 zemalja i preko 280.000 salona širom svijeta, Matrix svakodnevno pruža, kako frizerima, tako i njihovim klijentima, širok asortiman inovativnih, visoko kvalitetnih proizvoda, koji daju rezultate već nakon prve uporabe.
Matrix proizvodi mogu se naći isključivo u profesionalnim frizerskim salonima, kako bi se osigurala njihova pravilna upotreba uz stručnjake i savjete svakome tko želi isprobati Matrix na djelu.

(3 ocjena, trenutni prosjek: 5.00)
Loading...Loading...
Zanimljivosti s interneta
  1. ana kaže:

    ja idem u jedan salon,u kojem se radi sa matriksom i jako sam odusevljena snjim.

  2. marina kaže:

    super ste dobri su projzvodi kako bi mogla da stipim u kotakt da krenem da radim ovde nijednog distributera neznam da radi u krusevacu pa ako je nekako moguce neka mi da mali savet kako da dodjem do vas frizerski salon marina krusevac

Komentari

Facebook

Facebook statusi moda kolači Smiješne slike Štikle Herbalife torte