Frizure za svečane prilike

svecane-frizure-01b

Svečane frizure se rade za posebne prilike, bilo da se radi o vjenčanju, maturalnoj ili drugoj društvenoj prigodi. Na taj dan svi želimo da nam haljina pristaje uz naš najljepši detalj, kosu.
Budući da naša frizura uvijek ovisi o prigodi, za posebnije prigode trebamo složenije frizure. U tom slučaju, najbolje je na vrijeme dogovoriti termin kod frizera. Ništa ne može biti gore nego saznati da je vaš omiljeni frizerski salon rezerviran i da se na svoj poseban dan morate zadovoljiti sa lošom ili prosječnom frizurom kućne izrade.
Kada su u pitanju vjenčane frizure, bilo bi najbolje obratiti se stilistu koji će vašu haljinu i frizuru uskladiti s vašom osobnošću. Na taj dan sve bi trebalo biti savršeno. Vjenčanja se planiraju duže vremena, tako treba biti i sa frizurom. Neka vam vaš frizer napravi probnu frizuru bar desetak dana prije vjenčanja kako biste imali vremena odlučiti se za drugu ako vam se ova ne svidi.
Maturalna večer je važan dio života svake srednjoškolke. Događa se samo jednom i svaka djevojka želi biti posebna i drugačija. Vaše lice je prvo što ljudi vide kada vas pogledaju pa ne iznenađuje činjenica da želimo lijepu i modernu maturalnu frizuru. Nadamo se da će vam galerija svečanih frizura pomoći da izaberete svoju najidealniju.

(3 ocjena, trenutni prosjek: 2.33)
Loading...Loading...
Zanimljivosti s interneta
Komentari

Facebook

Facebook statusi moda kolači Smiješne slike Štikle Herbalife torte